ISO 6486-2:1999

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ ديسمبر ١٩٩٩

Ceramic ware, glass-ceramic ware and glass dinnerware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 2: Permissible limits

ملفات الوثيقة ISO 6486-2:1999

الإنجليزية 6 صفحات
الإصدار الحالي
52.52 USD

مجال الوثيقة ISO 6486-2:1999

This part of ISO 6486 specifies permissible limits for the release of lead and cadmium from ceramic ware, glassceramic

ware and glass dinnerware intended to be used in contact with food, but excluding porcelain enamel

articles.

This part of ISO 6486 is applicable to ceramic ware, glass-ceramic ware and glass dinnerware which is intended to

be used for the preparation, cooking, serving and storage of food and beverages, excluding articles used in food

manufacturing industries or those in which food is sold.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 4752:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Inventory of methods for detection of microbiological contamination in mammalian cell culture
ISO 21043-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Forensic sciences — Part 3: Analysis
ISO 19984-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber and rubber products — Determination of biobased content — Part 2: Biobased carbon content
ISO/TS 6417:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Microfluidic pumps — Symbols and performance communication